Hátrább sorol a Google? Whaaaaat??

2015. április 10.
spiritcode
mobilbarát weboldal_spiritcode

A Te weboldalad reszponziv? Ha még nem, vedd fel velünk a kapcsolatot, ne késlekedj! 2015. április 16. után hátrább sorol a Google…

A Google legutóbbi bejelentése kapcsán szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a keresőóriás jelentősen hátrább sorolja majd találatai között a hagyományos, nem reszponzív weboldalakat.

De mi is az a reszponziv weboldal?

Olyan oldal, amely rugalmasan alkalmazkodik a különböző megjelenítő felületek (okostelefon, tablet, desktop-nézet) eltérő méreteihez és előnyösen támogatja a felhasználó számára a tájékozódást és információáramlást.

reszponziv weboldal_spiritcode

Okostelefonon, tableten, desktopon

 

A Te weboldalad már reszponzív?

Ha még nem tudod, akkor csörgess meg bennünket egy állapotfelmérésért. Csapatunk a már létező weboldalak reszponzívvá történő átalakításában illetve új weboldalak teljeskörű elkészítésében is jártas. Gyorsaság és pontosság, amire nálunk számíthatsz. Fontos: nem minden nem-reszponzív weboldal” alakítható át reszponzívvá. Ha régi, elavult motor van az oldalatok mögött, akkor bizony érdemes egy nagy levegőt venni és ebben az esetben érdemes egy teljesen új weboldal elkészíttetésében gondolkodnotok.

Ne késlekedjetek, mert 2015. április 16. után azok a versenytársaid kerülnek előnyösebb helyzetbe, akik mobilkonform, reszponzív weboldalak tulajdonosai.

És az igazán eredményes SEO-ról még nem is beszéltünk… Következő bejegyzésünkben erről is szó lesz.

 

Szerző: Sipos Kriszta
kép forrása: http://pixabay.com/

Kapcsolódó tartalmak