Ünnepi díszbe öltözött a Facebook

2013. december 21.
spiritcode
karácsonyi promóció, facebook

Szétnéztünk a Facebook-on és összegyűjtöttük nektek a legizgalmasabb karácsonyi promóciókat.

Közeleg a karácsony, ennek szellemében kedvenc közösségi oldalunkat is ünnepi hangulat járja át. Szétnéztünk a Facebook-on és összegyűjtöttük nektek a legizgalmasabb karácsonyi promóciókat.

Milka

A csokigyár idén karácsonykor is kitett magáért. Időben, már december 2-án elkezdte az ünnepi készülődést. Limitált kiadású csokikkal és karácsonyi aktualitásokkal lepte meg a rajongókat.

Milka, karácsonyi facebook promóció

Egy falatnyi kényeztetés…

Milka, karácsonyi facebook promóció

Hamar elkezdték a kampányt.

Túró Rudi

December elején már egy egyszerű, de látványos, és a rajongókat megmozgató promóciót hirdetett. Útjára indult a Pöttyös Mikulás, akivel Pécsett és Budapesten lehetett találkozni. A Mikulás nem érkezett üres kézzel, mert szilvalekváros pöttyös Túró Rudit osztogatott, ezzel is promótálva az új ízt. Emellett karácsonyi recept ötletekkel járulnak hozzá rajongóik ünnepi hangulatához.

Ti találkoztatok a Mikulással?

Túró rudi, karácsonyi facebook promóció

Pöttyös Mikulás (Pécs és Budapest).

Túró rudi, karácsonyi facebook promóció

Karácsonyi desszertötlet.

Coca-Cola

Kitekintve a hivatalos angol nyelvű Coca-Cola Facebook oldalra, idén mintha visszafogottabb lenne a karácsonyi készülődés az üdítőitalok királyánál.
Inkább közéleti tartalmakkal színesítik a hírfolyamot, de azért pár ünnepi poszt is helyet kap. Kedvencünk a kóla-karácsonyfa.

Coca Cola, karácsonyi facebook promóció

Egyszerű és nagyszerű gondolatok.

Coca Cola, karácsonyi facebook promóció

A híres Coca Cola Mikulás…

Lindt

Nézzük a magyar oldalt: karácsonyi promócióként szaloncukor kóstoltatást hirdettek, illetve néhány ajándékötlettel (nyilván csokival) is szolgálnak a rajongóknak.
A német oldal viszont ünnepi köntöst kapott, mind a profilt, mind a borítóképet karácsonyi témájúra fazonírozták. Napi bejegyzéseik is az ünnep körül forognak.

Lindt, karácsony

Ünnepi díszben a Lindt német Facebook oldala.

Telekom

Természetesen a mobilszolgáltatók is igyekeztek minél ötletesebb kampányokat kitalálni idén karácsonyra is. A Telekom adventi kalendáriumában minden nap akciós okostelefont posztolnak.
Létrehoztak egy Facebook alkalmazást, mellyel időt lehet ajándékozni egymásnak. Az oldal letisztult, az alkalmazás figurái pedig roppant aranyosak.

facebook, telekom

Így készültek a mobil szolgáltatók.

Vodafone

A Vodafone háza táján is nagy a karácsonyi készülődés. Szuper reklámfilm-zenével rukkoltak elő.  A szokásos ünnepi akciós ajánlatok mellett a legújabb tarifacsomag folyamatos promóciója a jellemző.
A kedvencünk a borítókép, nagyon ötletes!

facebook, spiritcode

Kedvencünk a borítókép.

 

Nektek melyik a kedvenc karácsonyi Facebook oldalatok?

Kapcsolódó tartalmak