Say Thanks”

2014. november 13.
spiritcode
Facebook thanks video

Köszönd meg egy személyes üzenettel! Újabb videós meglepetéssel rukkolt elő a Facebook.

Személyes videót készít a Facebook

Szerdán jelentette be a Facebook a legújabb videós alkalmazását, ami valljuk be így Karácsony előtt igen csak jó marketingfogás.

Az új videós eszköz lényege, hogy a Facebook az általunk megadott ismerőseinkkel közös kisfilmet készít, a közösen megélt vicces és emlékezetes pillanatokból. A film elkészítéséhez egy roppant egyszerű felületet is készítettek, ahol a felhasználó saját maga választhatja ki, hogy kinek és milyen fotókkal szeretne köszönetet mondani. Sőt, a képek mellé zene és saját téma is jár, attól függően, hogy kinek szánjuk (régi barát, ismerős, munkatárs) a videót.

Karácsonyi üdvözlet helyett személyes kisfilm?

Hasonló elven működik, mint a tavaly év végén sikert aratott Look back videó. Annyi a különbség, hogy itt annyi videót hozunk létre, amennyit csak szeretnénk, egy ismerősünkhöz akár többet is. Ez nem jelent mást, mint hogy a hírfolyamot hamarosan elárasztják a nosztalgikusabbnál nosztalgikusabb személyes kisfilmek. Ugyanis a videót elkészítése után azonnal közzé is tehetjük, akár úgy is, hogy valamennyi ismerősünk lássa.

Próbáljátok ki Ti is a barátaitok között és éljétek át újra a mókás vagy épp a „dejóvisszagondolnirá” pillanatokat.
Kezdődhet a kisfilm?  :)

https://www.facebook.com/thanks

 

 

Kapcsolódó tartalmak