PageRank trendek 2014-ben

2014. március 07.
spiritcode
PageRank, Google keresés, besorolás, one pager, webfejlesztés, Spiritcode

Hogyan kerülhetsz a Google első oldalára és mitől lesz egy honlapnak előkelő besorolása?

A legújabb PageRank trendek szerint a kevesebb a Google szemében is több.

Mai napig nem eldöntött kérdés, hogy egy több aloldallal rendelkező holnap, vagy egy letisztult one pager (egyoldalas, legördítős honlap) a nyerő a keresőmotoroknál.
Egyik előadásában még maga Matt Cutts is bizonytalannak tűnt. Véleménye szerint egy összetett honlap a tartalomgyártók és webdesignerek aranybányája lehet, de nem biztos, hogy egy ilyen felépítésű honlappal jobb besorolást kaphatunk. Minden aloldalnak keresőoptimalizáltnak kell lennie, mely nem kevés időt és energiát igényel.

Még mielőtt bárki becsukná a bejegyzést és elrohanna már meglévő honlapját fejleszteni és kiterjeszteni, eláruljuk, nem biztos, hogy ez a helyes út. Idő-és költséghatékony megoldás lehet egy one pager felállítása eredeti, folyamatosan frissülő tartalmakkal, vagy a meglévő honlap átvizsgálása és rendberakása. Ahogy a Google is újra és újra kiemeli, a tartalom számít leginkább.

Egy jó minőségű, egyedi tartalommal rendelkező kisebb weboldal könnyen kaphat jobb oldalbesorolást, mint egy irreleváns tartalommal bíró nagyobb társa.

PageRank, Google keresés, besorolás, one pager, webfejlesztés, Spiritcode

A Te oldalad keresőoptimalizált?

Mit tegyünk? Kiderül a következő bejegyzésből!

Forrás: searchenginejournal.com

Szerző: Lőrincz Gabi

 

 

 

Kapcsolódó tartalmak