A Net ami Works!

2013. július 04.
spiritcode
online

„Mindig van új a Nap alatt, különösen a folyamatosan változó online világban.”

Egy intenzív szakmai ismeretekben bővelkedő 4 hónapos időszak zárult le a számunkra: részt vettünk ugyanis a KÜRT Akadémia NET-WORKS interaktív online kommunikációs szakértői képzésén,
eredményes vizsgamunkákat készítettünk és átvehettük szakmai okleveleinket is.

Oklevelünk

Oklevelünk

A képzéssel kapcsolatban előzetes céljaink között az új online megoldások magasabb szintű és alaposabb megismerése, az online eszközökhöz kapcsolódó gyakorlati ismeretek bővítése szerepelt. Szerettünk volna egy klassz pillanatfelvételt elkapni arról, hogy mit is kínál az online piac – illetve hogy ezeken az ismereteken és látásmódon keresztül, SPIRITCODE Tanácsadókként mit tudunk még nyújtani ügyfeleinknek az online marketing témakörében.

Olyan praktikus, friss és előremutató ismereteket kaptunk minden képzési nap során, amelyeket azonnal át is tudtunk ültetni a mindennapi munkánkba, ezzel még sikeresebbé téve azt.
Bővültek ismereteink a legújabb kommunikációs trendekkel és social platformokkal kapcsolatban- kiváló online kommunikációs szakemberek előadásain keresztül.

Külön üdvözöltük, hogy fontos helyet és szerepet kapott a ROI kérdésköre, azaz a social médiák használatának tényleges üzleti hatékonysága, eredményessége és megtérülésének kérdése.

Megismerkedtünk olyan szakmai csoportokkal, szakértőkkel, akikkel a képzés után már szakmai együttműködéseket, konkrét munkákat is folytatunk. Tudjuk, hogy kik azok, akik az online világában kulcsemberek.

Ráadásul örömmel kijelenthetjük, hogy nem csak szakmai ismeretekkel, látásmóddal és az online média kreatív ismereteivel gazdagodtunk, hanem barátokkal is.

 

Kapcsolódó tartalmak