Fókuszban a munka!

2014. augusztus 25.
spiritcode
karrier workshop, spiritcode

A tudatos profilhasználatról beszélgettünk a szombati Job Day-en.

2014. 08.23-án, szombaton az ÁRKÁD Bevásárlóközpont Discovery Saturday legutóbbi rendezvényén az álláskeresés és a munka világa volt fókuszban. A SPIRITCODE csapatával online kommunikációs szakértőként vettünk részt a Job Day-en és az internetes közösségi felületek használatáról beszélgettünk.

A fórumbeszélgetésen érdekes témákat érintettünk, többek között a tudatos profilhasználatról, a LinkedIn fontosságáról volt szó, és felhívtuk az érdeklődők figyelmét, hogy a közösségi oldalak következetes használata hogyan járulhat hozzá egy sikeres pályázathoz.

Vendégünk volt Kulcsár Júlia fejvadász, aki hasznos tippekkel segítette az álláskeresőket. A beszélgetésben partnerünk volt Majtényi Mariann, a Dekra Arbeit Magyarország county managere, és Zelei Botond, a Beeforyou Kft. ügyvezető igazgatója.

Fókuszban a munka

Izgalmas témákról beszélgettünk.

 

Az érdeklődőket nem csak a pódiumon, hanem standunknál is vártuk, ahol a résztvevők kérdőívet tölthettek ki. Nagy sikere volt nyereményjátékunknak is, amelyben 2 db Közösségi profil tuningot sorsoltunk ki a résztvevők között. A nyerteseket hamarosan e-mailben értesítjük. :)

Spiritcode nyereményjáték és kérdőív

Spiritcode kérdőívkitöltés és tanácsadás a Job Day-en.

Köszönjük az ÁRKÁD Bevásárlóközpont meghívását és örülünk, hogy szakértőként járulhattunk hozzá az álláskeresők sikeréhez!

 

Szerző: a SPIRITCODE csapata.

Kapcsolódó tartalmak