Élesedő Tweet-ek a Google hírfolyamban

2015. május 26.
spiritcode
spiritcode_twitter_google

Végre megérkezett a valós-idejű tartalomkeresés korszaka a Google és a Twitter segítségével.

Nemrég jelentette be a Google, hogy kereshetőek lesznek a Twitteren létrehozott tartalmak, a Tweet-ek. Valóban nem is kellett sokat várni, hiszen 2015. május 19-én, hivatalosan is elindultak a Tweet-ek megjelenései a Google találati listájában. Habár egyelőre még csak a tengerentúlon és csak mobil nézetben (illetve a Google külön app-jában) érhető el ez a funkció, hamarosan az egész világon lehetőség lesz valós idejű tartalmakra rákeresni a Google találati listájában.

 

Élesedő Tweet-ek a Google hírfolyamban

Élesedő Tweet-ek a Google hírfolyamban

 

Elég csak beírni a kívánt tartalom címszavait és azonnal a beírt tartalommal kapcsolatos legfrissebb történések is megjelennek a Twitter segítségével. Nem kell mostantól a legfrissebb információ után nyomozni: legyen szó a kedvenc sorozatod legújabb részéről vagy egy fontos világeseményről, elég, ha beírod a keresőbe, és máris látod, mit csiripelnek róla a világ minden táján.

Remek lehetőség ez a vállalkozások, szervezetek vagy akár a véleményvezérek számára, akik rendszeresen használják a Twittert, hiszen ezzel a lehetőséggel a legfontosabb témákban, globális közönséghez tudják eljuttatni tartalmaikat, illetve véleményüket.

Forrás: http://bit.ly/1HI1RBz

Kapcsolódó tartalmak