Blokkolás a LinkedIn-en!

2014. április 29.
spiritcode
LinkedIn blokkolás

Tudtad, hogy már a LinkedIn-en is blokkolhatod a nemkívánatos kontaktokat? Ám az itteni blokkolás különbözik a többi közösségi csatornáétól. Olvasd el a részleteket!

Egészen februárig nem lehetett tiltani a zavaró kapcsolatokat LinkedInen, akit felvettél kapcsolataid közé, az ott is maradt.

A LinkedIn szakemberei azonban elmondták, hogy számos kérés érkezett hozzájuk a felhasználóktól azzal kapcsolatban, hogy a szakmai közösségi oldalon is lehessen blokkolni a zavaró vagy egyszerűen csak érdektelen profilokat. A felhasználók kérései és saját meglátásaik alapján végül úgy döntöttek a LinkedInnél, hogy bevezetik a tiltás funkciót.

A blokkolás a következőképpen néz ki: az adott személy profilján a legörgethető menüben ki kell választani a „Block or report” opciót és a kontakt azonnal törlésre kerül.

Blokkolás a LinkedIn-en!

Válaszd a „Block or report” opciót a blokkoláshoz.

 

A blokkolt személy nem kap értesítést a tiltásról és a funkció a prémium felhasználók esetében is működik (azaz olyan profilokat is lehet tiltani, akik az átlagos felhasználókénál több eszközzel és funkcióval rendelkeznek). Azonban érdemes figyelembe venni azt, hogy a felek a blokkolás után nem lesznek láthatatlanok egymás számára. Ha valakit tiltottál, az illető ezek után is látni fogja nyilvános profilodat és azokat a tartalmakat is, amiket megosztasz.

Linkedin blokkolás

Blokkolás után sem lesztek láthatatlanok…

 

Abban az esetben pedig, ha egy közös kapcsolatotok újraosztja az általad blokkolt személy tartalmait, te is látni fogod azt a hírfolyamban. A későbbiekben elrejtheted ezt a tartalmat, ha még így is zavarónak találod.

Tehát: Tiltásra fel, ha már végképp az idegeidre megy egy LinkedIn-kapcsolat!

Forrás: http://mashable.com/2014/02/21/linkedin-blocking/?utm_cid=mash-com-fb-main-link

Szerző: Sipos Kriszta

Kapcsolódó tartalmak