Hasznos alkalmazások vállalkozóknak, 1. rész

2014. február 19.
spiritcode
Alkalmazások, hasznos alkalmazások okostelefon, Applikáció, mobilapp, mobilalkalmazás, okostelefon, Spiritcode, Spiritcode Tanácsadó Kft

Te milyen alkalmazásokat használsz az okostelefonodon?

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak az okostelefonok, a különböző alkalmazások pedig életünk szinte minden részében jelen vannak már.

De mi is az az app?

  • Az app (angolul application, magyarul alkalmazás) lényegében egy program, melyet a market centerekből lehet letölteni az okos készülékekre.
  • Lehet játék, szórakoztató tartalom, funkcionális program (például ébresztőóra), multimédiás kiegészítők és sok egyéb más.
  • Ha le szeretnénk egyszerűsíteni, azt mondhatjuk, hogy az okostelefonnak az alkalmazások adják a lelkét.
  • Számos olyan alkalmazás van, mely akár magánemberként, akár vállalkozóként hasznos lehet és segítséget nyújthat a mindennapokban. Alkalmazások segítségével ki lehet fizetni a parkolást, el lehet intézni a mozijegy foglalását, kiváltja a GPS-t, segít a fogyásban, receptet ajánl.
Alkalmazások, hasznos alkalmazások okostelefon, Applikáció, mobilapp, mobilalkalmazás, okostelefon, Spiritcode, Spiritcode Tanácsadó Kft

GPS alkalmazás vezetéshez.

 

Egy üzletember mindennapjait is megkönnyíti: a különböző szövegszerkesztők, naptárak, jegyzetek lehetővé teszik, hogy bárhol, bármikor zavartalanul dolgozhass.
Ám egy túlhajszolt cégvezető számára az életmóddal kapcsolatos alkalmazások is roppant hasznosak, hiszen kordában tudod tartani egészséged a rohanós hétköznapokban is.

Hogy mik a legjobb egészségmegőrző appok, a következő bejegyzésből kiderül!

Kapcsolódó tartalmak